Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 9
1
Foorumin siivoamisen yhteydessä hävisi erehdyksessä seuraavat käyttäjät:


Commer
markapla
Mies Savosta
Malone

Pyydän teita rekisteröitymään uudestaan palstalle. Pahoittelut asiasta.

Ylläpito.
2
SaPKo kaivoi hienosti viimeisellä hetkellä sarvet esiin ja peittosi TUTO:n suurinumeroisesti 9-2 ja vielä pelit jatkuvat ainakin Turussa ja heti nyt torstaina.  Pässipaidat saivat maalihanat auki ja uskon, että peli luonne muuttuu ja Turussa tulee entistä tiukempi taisto, jonka toivomme johtavan vielä yhteen ottelun Talvisalossa, Veikkauksia!

 8)
3
Nyt se sitten on tulos tai ulos tänä iltana Talvisalossa, kun TUTO saapuu SaPKo:n vieraaksi viidenteen puolivälieräotteluun. Jos vielä aiotaan tätä kautta jatkaa, on voitto pakollinen. Pystyvätkö pässipaidat ottamaan vihdoin ja viimein sen kotivoiton,  josta on kulunut aikaa jo kaksi kuukautta! Tätä kaikki toivomme ja tähän uskomme. Veikkauksia!

 8)
4
Nyt sitten alkaa SaPKo:lla olla jo totinen paikka, kun se matkustaa Turkuun tänään sunnuntaina TUTO:n vieraaksi. Voittoja pitää alkaa tulla, että vielä pidettäisiin yllä mahdollisuuksia jatkoon. Tukossa oleva maalinteko pitää saada sujumaan, muuten juhlavuotta viettävän SaPKo:n kevään taival katkeaa ennen aikojaan. Kaikki peliin Turussa. Veikauksia!

 8)
5
Talvisalossa taas taistellaan! TUTO saapuu kolmanteen puolivälieräotteluun kotiedun takaisin napanneen SaPKo:n vieraaksi jälleen. Turusta ei tunnwlmaa puuttunut ja TUTO:n käskijä ei sulattanut tappiota, vaan lähetteli videoklippejä tarkastettavaksi minne lie. Pelit toivottavasti ratkaistaan kaukalossa eikä muualla, joten kova taistelu on jälleen tulossa. Pöäsasipaidat ovat heränneet pleijarimeininkiin ja kovan työn saavat turkulaiset tehdä, jos aikovat voittajina poistua. Veikkauksia!

 8)
6
Keskiviikkona lähtee SaPKo hakemaan kotietua takaisin Turusta. Nyt on eilisen pelin jälkeen löydyttävä ihan toisenlaista otetta ja asennetta, jos aiotaan taistella ottelusarjan voitosta. Paikkoja ei ole varaa tuhlata ja ylivoima on saatava toimimaan sekä fyysisesti pitää pystyä vastaamaan TUTO:lle. Toivoa sopii myös laadukkaampaa tuomarityöskentelyä näihin tärkeisiin peleihin. Veikkauksia!

 8)
7
Nyt ne sitten vihdoin alkavat, kauden tärkeimmät pelit!  TUTO Turusta saapuu Talvisaloon ensimmäiseen koitokseen. Kauden keskinäiset runkosarjapelit  ovat olleet tasaisia ovat, mutta niillä on tuskin merkitystä, lun playoff-pelit ovat ihan oma maailmansa. Turkulaiset pudottivat pässipaidat viime kautena välieristä, joten nyt on kalavelkojen kuittaamisen aika tullut. Veikkauksia!

 8)

8
Ja sitten viineistä viedään, eli runjosarjan viimeinen ottelu, kun Ketterä saapuu Talvisaloon. Ketterä on jo varmistanut  kolmannen sijan eli kotiedun pudotuspeleissä. SaPKo hakee myös sitä kotietua ja se edellyttää Ketterän voittamista. Jos SaPKo voittaa se saa tiistaina vastaansa kotihallissa pudotuspeleissä joko TUTO:n tai Jokipojat. Hävitessään pässipaidat joutuvat matkustamaan vieraskaukaloon tiistana ja vastaa tulee joku kolmikosta Jokipojat, TUTO tai Ketterä. Joten perjantaina on se tilanne, että vain voitto kelpaa. Veikkauksia!

 8)
9
SaPKo matkusta keskiviikkona Isalmeen IPK:n vieraaksi runkosarjan viimeistä edelliseen otteluun. Edelleenkin päössipaidoilla on playoffsien kotietu omissä käsissään ja iisalmelaisella on taas vielä pieni mahdollisuus pudotuspeleihin. IPK on oivassa vireessä, sillä se on voittanut seitsemästä viime ottelustaan peräti kuusi, kun SaPKo:lla kaksi voittoa pienen tappioputken jälkeen. SaPKo:kin on osoittanut nyt hienoa vieraspelivirettä, koten tasainen ottelu odotettavissa, vaikka IPJ ei ole tämä kautena pystynyt pistettäkään SaPKo:lta ottamaan. Veikkauksia!10
Lauantaina kohtaa SaPKo sitten vierasreissullaan taas sarjakärjen LeKi:n. Hieno KOOVEE-peli tuo varmasti itseluottamusta, kun pässipaidat lähtevät hakemaan revanssia LeKi:sta, joka vajaalla ja junioripitoisella joukkueella ryösti tarkalla pelillään pisteet Talvisalosta keskiviikkona. Tehonsa löytänyt SaPKo ei varmasti nyt päästä LeKiä yhtä helpolla, kun on vielä kyseessä taistelu siitä tärkeästä kotiedusta. Veikkauksia!

 8)
11
Nyt on sitten se vihoviimeinen voiton paikka, jos aiotaan sitä pleijareiden kotietua havitella. Viides tappio söisi jo pahasti joukkueen uskottavuutta voitolliseen suoritukseen. Vastassa on sarjajumbo KOOVEE kotikaukalossaan Tampereella. Toistaalta on aika käsittämätöntä, että pässipaidoilla on jatkuvasti 2-4 ottelua vähemmän kuin muilla ja sitten lopussa sitten pitää SaPKo:lla olla 3-pelin viikkoja, jotta ottelut saadan tasoihin muiden kanssa. Ei mitään järkeä sarjaohjelman laadinnassa. Keskinäiset ottelut ovat 1-2 KOOVEE:lle, joten siinäkin suhteessa on revanssin paikka. Nyt täytyy luottaa, että homma hoidetaan. Veikkauksia!

 8)
12
Keskiviikkona saapuu sarjajohtaja LeKi Talvisaloon. SaPKo:lle on LeKi ollut tänä vuonna vaikea vastus. Mlemmat kaksi edelistä ottelua on päättynyt pässipaitojen tappioon, joten nyt olisi vihdoin sen voiton paikka. Voiton aika olisi myös sillä perusteella, että SaPKo on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan, eikä neljää peräkkäistä tappiota ole tänä kautena tullut. Voigto olisi myös erittäin tärkeä kamppailussa kotiedusta pudotuspeleihin. Veikkauksia!

 8)
13
Ja sitten heti lauantaina Imatralle kovaan peliin ja viikon levännyttä Ketterään vastaan. Kyseessä kolmannen sijan kannalta tärkeä ottelu. Tosin Ketterällä on peräti 3 ottelua enemmäm pelattuna ja SaPKo kohtaa viimeisessä runkosarjan pelissä Ketterän kotonaan. Silri on pässipitojen lisättävä palkon enemmäm huolellisuutta ja yv-peli on saatava kuntoon, jos aiotaan pisteet vieä Imatralta. Veikkauksia!

 8)

14
Ja taas kotihalliin vaihteeksi jonne saapuu KeuPa HT Keuruulta.  KeuPa taistelee playoff-paikasta ja se on nyt kahdeksantena 10 pistettä neljäntenä olevaa SaPKo:a vastaan. Edellisesta viidesta ottelusta ovat keuruulaiset voittaneet vain yhden kun taas pässipaidat ovat hävinneet vain yhden. Keksinäiset ottleu ovat menneet SaPKo:lle 2-1, joten ennakkosuosikkina lähtee SaPKo tähän otteluun. Veikkauksia!

 8)
15
Neljän ottelun hienossa voittoputkessa oleva SaPKo lähti pitkälle Rovainemen reissulle ja kohtaa RoKi:n keskiviikkona.  Pässipaidat taistelevat pleijareiden kotiedusta, kun rovaniemeläiset taas yrittävät säilyttää paikkansa kevään pudotuspelijoukkueiden joukossa. Keskinäisissä kolmessa edellisessa kauden ottelussa on SaPKo kaksi kertaa voittanut ja Roki yhden. Veikkauksia!

 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 9