Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1
Sitten lauantaina Talvisalossa yrittää SaPKo päästä jälleen voiton tielle, kun Porvoon Hunters saapuu Mediatili Areenalle. Faneille ei kelpaa muu kuin voitto. Veikkauksia!

 8)
2
Pässipaidat matkustavat torstaina Jyväskylään Liikunnan Riemun vieraaksi. Riemu on sarjassa selvä peränpitäjä, joten Jyväskylään lähtee SaPKo ainoastaan ja vain hakemaan kolmea pistettä. Veikkauksia!

 8)
3
Ei ole SaPko:n vieraspelit sujuneet tällä kaudella toivotulla tavalla  Eilen tuli pataan shokkialun jälkeen sarjan häntäpään joukkueelle. Lauantaina on sitten vastassa jo kärkipään Muik Hockey. Jokohan se vierasvoitto nyt tulisi? Veikkauksia?

 8)
4
Perjantaina matkustaa SaPKo Lapualle Virkiää vastaan. Virkiä on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, SaPKo:n ollessa kolmantena. Kotonaan SaPKo voitti lapualaiset niukasti 4-3, joten kuitenkin pässipaidat lähtevät ennakkosuosikkina päivän otteluun. Veikkauksia!

 8)
5
Lauantaina saapuu Muik Hockey Uusikaarlepyystä ensi kertaa Savonlinnaan sarjan kärkikamppailuun! Molemmat joukkueet ovat samoissa pisteissä Muik Hockeyn ollessa yhden plusmaalin edellä. Jännittävä kamppailu siis varmasti luvassa. Veikkauksia!

 8)
6
Ja sitten taas Titaanien kimppuun kotiluolaan, kun Kotkan porukka saapuu toistamiseen Talvisaloon lauantaina. Kolme pistettä on ehdoton tavoite. Veikkauksia!

  :o
7
Pitkästä aikaa kotimatsi, kun Titaanit Kotkasta saapuu lauantaina Talvisaloon.  Sarja-avauksessa Titaanit voitti pässipaidat Kotkassa, mutta nyt on revanssi paikka. Veikkauksia!

 8)
8
Lauantaina on SaPKo:lla revanssin paikka, kun JHT Kalajoelta saapuu Talvisaloon. Kalajoelta tuli rutkasti lunta tupaan, kun SaPKo ei saanut oikeastaan peliä käyntiin koko aikana. Veikkauksia!

 8)
9
Pässipaidat kohtaavat lauantaina sitten Raahen Kiekon pohjoisen pelimatkan päätteeksi. Kotonaan SaPKo voitti Raahen 5-4 jatkoajan jälkeen, johdettuaan ottelua jo 4-1. Toivottavasti nyt ei peli mene taas oppirahojen makseluksi, vaan nyt aukeaisi se kuuluisa ketsuppipullo. Veikkauksia!

 8)
10
SaPKo:lla on edessä viikonloppuna pohjoisen vieraspelireissu. Ensin kohdataan perjantaina JHT Kalajoella. Siitä on jo aikaa, kun pässipaidat pelasivat Kalajoella silloista Junkkareita vastaan  , jolloin siellä pelasivat legendaariset Jan Jasko ja Robert Bulalovic. Nyt SaPKo pelaa Suomi-sarjaa ja tärkeät pisteet ovat jaossa. Veikkauksia!

 8)
11
Pässipaidat kohtaavat tänään lauantaina sitten Haukat Järvenpäässä. Haukat on samoissa pisteissä SaPKo:n kanssa. Se on voittanut kaksi edellistä otteluaan, joten odotettavissa on kova vastus. Veikkauksia!

 8)
12
Savonlinnaan saapuu ensimmäistä kertaa Virkiä Lapualta, joka on nyt sarjataulukossa pässipaitojen alapuolella. Sanomattakin on selvää,  että ainoa vaihtoehto on kolme pistettä kotijoukkueelle. Veikkauksia!

 8)
13
Tänään sitten Seinäjoella ja S-Kiekko. Olisiko jo sen vierasvoiton aika? Nyt pitää maalinteon jo onnistua paljon paremmin. Veikkauksia!

 8)
14
Sitten on SaPKo:lla kahden vieraspelin viikonloppu. Perjantaina pelataan Lempäälässä LeKi:ä vastaan ja toinen vierasottelu sarjassa. Tässä näkee sitten missä tällä hetkellä mennään. Veikkauksia!

 8)
15
Lauantaina luistelevat pässipaidat jälleen Talvisaloon kotiyleisön eteen, kun vastaa asettuu  Raahen Kiekko. Raahe on isokokoinen ja hieman kokeneempi joukkue kuin SaPKo, joten kova ottelu on tiedossa Mediatili-areenalla, lauantaina klo 16.
Veikkauksia!

 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 19