Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1
Ja sitten onkin vuorossa kauden päätösottelu ja myös peliveikkauksen kauden päätöskohde. Pronssi olisi SaPKo:lle ihan kelvollinen päätös joukkueen  lähtökohdat huomioiden. Kaikki vaan paikalle!

Veikkauksia pöytään!

 8)
2
Tiistaina lähtee SaPKo pakkovoittoa metsästämään Lempäälään. Tehoja on pakko löytää lisää, jos aiotaan välierissä vielä jatkaa. Toivotaan nyt sitä ketsuppipullo avautumista, jotta vielä torstaina Talvisalossa tavattaisiin.

Veikkauksia!

 8)
3
Välieräsarja on aloitettu. LeKi otti etuoton kotonaan. Nyt on sitten pässipaitojen paikka kuitata tasoihin kotonaan Talvisalossa. Se vaatii 100%:sta focusta peliin ja niiden kaivattujen tehojen löytymistä taas. Myös ylivoimalla täytyy tulla tulosta. LeKi on täysin kaadettavissa vauhtipelillä.

Veikkauksia!

 8)
4
Pelit jatkuvat! Välierän ensimmäisessä  pelissä SaPKo matkustaa Lempäälään LeKi:n vieraaksi. Keskinäisissä runkosarjan peleissä ovat joukkueet voittaneen aina kotona toisensa ja hävinneet vieraissa. Toivotaan, että nyt tulee se poikkeus, eli SaPKo voittaa nyt Lempäälässä!

Veikkauksia!

 8)
5
Se on sitten keskiviikkona kerrasta poikki. Voittaja jatkaa  pudotuspelien välieriin ja tappion kärsinyt päättää kautensa. Vieraspelit ovat olleet SaPKo:lle suuri haaste ja ongelma, joten odotusarvo ei korkealla ole. Se on kuitenkin molemmille joukkueille nyt kausi katkolla, joten  pelin luonne on nyt toinen. Avainasia SaPKo:lle on nytkin se vauhtipelaaminen, pitää uskaltaa luistella. Edelleen jäähyjen minimointi sekä vastaavasti tehokas ylivoima pitäisi nyt vihdoinkin sattua kohdalleen.

Veikkauksia!

 8)
6
Nyt maanantaina on sitten se pakkovoiton paikka, jos meinataan, että tämä kausi vielä jatkuu.  Se on ainoa vaihtoehto. Nyt se pitää näyttää, mitä pässilogo merkitsee.

Veikkauksia!

 8)
7
Lauantaina sitten uudelleen Lapualle Virkiän pieneen kaukaloon. Nyt olisi tilaisuus tuoda ratkaisu Talvisaloon. Se vaatisi tehoja maalintekoon ja ylivoimien onnistumisia. Myös syöttötarkkuus pitää parantua.

Veikkauksia!

 8)
8
Sitten onkin perjantaina SaPKo:lla totuuden paikka, kun Virkä saapuu Talvisaloon. Nyt on pantava kaikki peliin, sillä tämä ottelu pitää vaan voittaa.

Veikkauksia!

 8)
9
No niin. Sitten alkavat tosipelit. Keskiviikkona SaPKo matkustaa Lapualle Virkiää vastaan.  Kolmesta voitosta tie jatkuu välieriin. Pässipaitojen ongelmakohdat, ylivoimapeli ja yleensä maalinteon tehokkuus pitää nyt saada kuntoon. Myös jäähyaitiosta pitää pysyä pois.

Veikkauksia!

 8)
10
Sunnuntaina sitten vuorossa ylemmän loppusarjan viimeinen ottelu, kun SaPKo kohtaa Muik Hockeyn Uusikaarlepyyssä. Muik Hockeyllä ei ole enää panosta, se on varmasti kolmas ja aloittaa pudotuspelit kotonaan. Pässipaidat sen sijaan taistelee vielä kotiedusta, kun se kohtaa pudotuspeleissä Virkiän. Jos SaPKo saa pisteenkin Uusikaarlepyyssä, se aloittaa pelit Talvisalossa, tappio vie aloituksen Laupualle. Veikkauksia!

 8)
11
Lauantaina Talvisalossa pelataan tärkeässä pelissä pudotuspelien kotiedusta, kun Virkiä Lapualta saapuu Savonlinnaan, SaPKo;n on voitettava, jotta se kotiedun mahdollisuus säilyy. Veikkauksia!

 8)
12
Ylempi loppusarja jatkuu lauantaina, kun pässipaidat matkustavat Nokialle kärkiporukka Pyryn vieraaksi. Vaikea peli, mutta onnistuessaan (= pelin alku kerrankin hereillä!) on SaPKo:lla täysi sauma pisteisiin, jotka ovat tärkeitä pudotuspelien kotietuun pyrittäessä. Veikkauksia!

 8)
13
SaPKo kohtaa 95-vuotis-juhlaottelussaan LeKin Lempäälästä Talvisalossa.  Nyt pitää odottaa jo täysin erilaista SaPKo:a kuin eilen Kotkassa. Jo uskottavuudenkin vuoksi. Veikkauksia!

 8)
14
Sitten alkaa ylempi loppusarja! Ensin kohtaa SaPKo Titaanit Kotkassa perjantaina. Kyseessä on yksinkertainen sarja, jonka jälkeen alkavat pudotuspelit. Veikkauksia!

 8)
15
Sitten vuorossa runkosarjan viimeinen ottelu, kun SaPKo matkustaa Porvooseen Huntersia vastaan. Hunters on sarjan viimeisenä neljän ottelun tappioputken rasittamana. Pässipaidat taas sijoittuvat sarjassa sijoille 4-6, voitolla varmasti  sijalle 4. Sen jälkeen alkaa kuuden parhaan joukkueen 1-kertainen sarja ja sen jälkeen  pudotuspelit. Veikkauksia!

 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 21