Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 14
1Mestiksen runkosarja keskeytyy loppuvuoden ajaksi.

Mestiksen hallitus esitti aiemmin tiistaina liittohallitukselle sarjan keskeyttämistä toistaiseksi vallitsevan koronatilanteen takia.

"- Tämä on ikävä, mutta välttämätön päätös, josta kaikki Mestis-seurat olivat yksimielisiä. Ikävä tuottaa tämä pettymys kaikille faneille, mutta tässäkin asiassa on syytä mennä terveys edellä, kommentoi Mestiksen operatiivinen johtaja Olli Aro.

Harjoittelun osalta joukkueet noudattavat tarkasti yleisiä terveys- ja hygieniaohjeita sekä alueellisten viranomaisten ohjeita ja suosituksia, jotka vaihtelevat alueittain.

Mestiksen toivotaan jatkuvan kaikilta osin tammikuussa mahdollisimman normaalisti.

Kevätkauden otteluohjelmasta tiedotetaan erikseen myöhemmin."

https://mestis.fi/fi/uutiset/2020/12/01/mestis-keskeytetaan-loppuvuoden-ajaksi
2
Ja jälleen saapuu Ketterä Savonlinnaan lauantaina klo 17:00. Perjantaina SaPKo nousi kahden maalin takaa tasoihin Heinolassa ja nyt on syytä olettaa, että sama tempo jatkuu heti alusta alkaen Talvisalossa, koska pisteitä kavataan nyt kovasti. Veikkauksia!

 8)3
Viikonlopun tuplakierroksen alussa SaPKo matkustaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi. SaPKo lomauttu joulukuun ajaksi valmentajansa säästösyistä.  Viikonlopun peleissä ovat koutsit vielä miesvahvuudessa. Nähtäväski jää, miten tilanne vaikuttaa nyt peleihin. Peliitoilla on rasitteena peräti 7 ottelun tappioputki, kun taas SaPKo sai kolmen ottelun tappioputkensa hienosti katkaistua. Luvassa on tasainen vääntö joka tapauksessa. Veikkauksia!

 8)
4
Pässipaidat lähtevät katkaisemaan kolmen ottelun  tappioputkeaan lauantaina Talvisaloon. Marraskuu on ollut tehoton ja mollivoittoinen, osin avainpelaajien loukkaantumisten myötä. Kolmessa viime ottelussa on SaPKo:lle tehty viimeisessä erässä 12 maalia, joten SaPKo:lle tuttu kova kolmas erä on enää muisto vain. On ryhtiliikkeen aika. Veikkauksia!  8)
5
Samojen vastustajien otteluralli jatkuu vielä joulukuun 19. päivään asti. Nyt on vuorossa KeuPa HT ja Keuruulla, jossa SaPKo ei ole tänä kautena voittanut vielä kertaakaan. Eiköhän nyt olisi jo sen voiton aikaa. Edelline voitto Keupasta on lokakuun alusta. Keuruulaiset ovat SaPKo:a jo 4 pistettä edellä ja sarjataulukossa myös ottelukohtaisella keskiarvolla. Nyt täytyy pystyä pelaamaan myös se viimeinen erä. Veikkauksia!

 8)
6
Perjantain vaisun esityksen jälkeen matkustaa SaPKo Imatralle Ketterän vieraaksi. Jos ei pässipaitojen peli huomattavasti nyt kohennu, ei ole pisteitä odotettavissa nytkään. Uskotaan kuitenkin SaPKo'n nyt heräävän pelaamaan ja taistelevan tosissaan pisteistä. Huono ei joukkue missään nimessä ole.Veikkauksia!

 8)
7
Tauon jälkeen päästään taas tositoimiin, kun KeuPa HT saapuu Talvisaloon perjantaina 13. päivänä. Keuruulaisilla on kolmen ottelun voittoputki ja SaPKo:lla on kaksi voittoa putkeen. Viimeisin Keuruun vierailu lokakuussa tuotti SaPKo:lle selvän 7-4-tappion, joten siitä on rutkasti parannettavaa. Toivottavasti joukkue on terve ja iskukunnossa. Veikkauksia!

 8)
8
SaPKo:n vieraaksi saapuu lauantaina Peliitat Heinolasta, joka perjantaina kärsi selkeän tappion KeuPa:lle kotonaan. Peliitat on viimeksi voittanut SaPKo:n tammikuussa ja Savonlinnassa viime vuoden helmikuussa, joten helppoa ei tule Peliitoilla olemaan nytkään, varsinkin kun pässipaitojen viime kotivoitosta on kolme viikkoa aikaa. Veikkauksia!

 8)
9
Torstaina SaPKo matkustaa Joensuuhun Kiekko-Poikien vieraaksi ja hakee revanssia edellisestä kotitappiostaan joensuulaisille. SaPKo on nyt kolmen ottelun tappioputkessa, joten nyt olisi aika ns. käydä pelaamaan ja päästä taas voittojen tielle. Veikkauksia!

 8)
10
Kaksi rökäletappion kokenutta joukkuetta kohtaavat lauantaina Keuruulla, kun SaPKo saapuu sinne KeuPa HT:n vastustajaksi. KeuPa on aloittanut sarjan mollivoittoisesti, kun SaPKo taas ylisesti ottean mainiosti. Viimeksi keuruulla SaPKon roimasta hallinnasta huolimatta KeuPa vei niukan voiton, mutta odotetaan kyllä jo pässipaitojen palaavan voittojen tielle. Veikkauksia!

 8)
11
Torstaina saapuu Ketterä taas Talvisaloon.  Pässipaidat ovat kohdanneet Ketterän kaksi kertaa tänä kautena sarjassa ja molemmilla kerroilla otti SaPKo niukan voiton. Eli erittäin tasaisia pelejä ovat olleet. Ketterä haluaa nyt varmasti ottaa ensimmäisen voiton SaPKo:sta ja pässipaidat halauavat petrata edellisestä heikosta pelistään ja palata taas voittojen tielle. Veikkauksia!

 8)

12
Hienossa voittoputkessa oleva SaPKo saa vieraakseen lauantaina Kiekko-Pojat Joensuusta. JoKP on puolestaan viiden ottelun tappioputkessa ja on nyt alavireessä. Kuitenkaan SaPKo:n ei missään nimessä pidä lähteä valmiiksi ottamaan helppoja pisteitä, sillä juuri sillä tavalla hävitään peli. Vaan pidetään peli liikkuvana , eikä jäähyjä oteta, niin silloin ollaan voitossa taas kiinni. Veikkauksia!

 8)
13
Perjantaina matkustavat pässipaidat kauden myös erinomaisesti aloittaneen Peliittojen vieraaksi Heinolaan. Peliitat on kepittänyt sekä Ketterän että Kiekko-Pojat kertaalleen tänä kautena. SaPKo:lle Peliitat hävisi Talvisalossa niukasti ja SaPKo lähteekin viiden ottelun voittoputkessa Peliittoja vastaan. Veikkauksia!

 8)
14
Sitten Imatralle lauantaina kovaa Ketterää vastaan, joka hävisi Peliitoille Heinolassa eilen. Vastassa siis sisuuntunut kotijoukkue, joka ei ola vielä sarjassa SaPKo:a voittanut. Veikkauksia!
15
Torstaina taas Talvisalossa! SaPKo:lla on kalavelat maksamatta sarjan avausottelusta Keuruulta, jossa kotijoukkueen maalivahti torjui peräti 33 kertaa ja SaPKo:n vain 9 ja silti pässipaidat hävisivät. Nyt on oltava paikoissa tehokkaampi. Veikkauksia!

 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 14