Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1
Harvoin kohdattu vastus K-vantaa saapuu Talvisaloon keskiviikkona. Kauden aikan ovat joukkueet kohdanneet vain kaksi kertaa, lokakuussa vantaalla ja joulukuussa Savonlinnassa ja molemmaat ottelt ovat päättyneet pässipaitojen voittoon. K-vantaa on SaPKo:a sarjassa 5 pistettä jäljessä ja on pelannut vielä kolme ottelua enemmän. Joten täll hetkellä SaPKo taistelee play-offien kotiedusta ja vantaalaiset paikasta pleijareihin. On kuitenkin muistettava, wettä K-Vantaa on nyt hävinnyt viidestä edellisestä ottelusta vain yhden, joten pisteistä tulla taistelemaan tasapäisesti. Veikkauksia!

 8)
2
Perjantaina on sitten revanssin paikka, kun Peliitat saapuu Talvisaloon. Heinolassa ei peli lähtenyt odotetulla tavalla liikkeelle ja pistettäkään ei saatu. Nyt pitää asenteen olla ihan toinen ja kolme pistettä ainoa vaihtoehto. Veikkauksia!

 8)
3
Perinteinen vastustaja Jokipojat kohtas lauantaina jälleen 
SaPKo:n Hieman sarjataulukossa edellä olevat joensuulaiset ovat pelanneet enemmän otteluita kuin SaPKo ja ovat vai muutaman pisteetn edellä. Viimeksi SaPKo nousi jo neljan maalin takaa rinnalle, mutta vl-kilpailu ratkaisi pelin Jokipojille. Tässäkin pelissa on se revansiin paikka ja samalla ryhtiliikkeen paikka. Veikkauksia!

 8)
4
Sitten maaottelutaion jälkeen taas tositoimiin. (Kumma maaottelutauko, kun EHL turnauksen aikana täysi liigakierros, mutta ei Mestis-otteluita.) Keskikiikkona siis SaPKo matkustaa Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Peliitat ovat sijalla 10 ja SaPKo sijalla 6 ja 17 pistettä Peliittoja edellä. Keksinäisissä ottaluissa ovat kuitenkin voitot tasan, joten tasaisia ovat ottelut olleet. Nyt on kuitenkin edessä se loppurynnistys kohti pleijareita ja pässipaitojen vieraspelaamisen odotetaan nyt vihdoin kohentuvan. Veikkauksia, olkaa hyvät!

 8)
5
Lauantaina on sitten juhlaottelun vuoro ja vastustajaksi saapuu Jokipojat Joensuusta. Keskinäisissä peleissä tänä kautena ovat voitot tasan 2-2 ja Jokpojat johtaa neljän pisteen erolla, mutta omituisesta sarjaohjelmasta johtuen on SaPKo pelannut peräti 4 ottelua vähemmän. Juhlaottelussa kelpaa vain voitto, joten sillä asenteella on pässipaitojen tähän otteluun lähdettävä. Veikkauksia!

 8)
6
Kotiotteluiden putken jälkeen matkuistaa SaPKo lauantaina Iisalmeen IPK:n vieraaksi. IPK on ollut kovassa vireessä ja voittanut kuudesta edellisestä ottelusta peräti viisi, joten siihen parhaimpaan pitää pässipaitojen yltää, jotta voitto Iisalmesta heltiäisi. IPK:ta vastaan on SaPKo osannut tämä kautena pelata, koska molemmat edelliset ottelut ovat Talvisalossa pättyneet SaPKo:n suurinumeroiseen voittoon. Veikkauksia!

 8)
7
Perjantaina tulee sitten kovassa vireessä oleva sarjakolmonen TUTO Talvisaloon. Turkulaiset ovat pelanneet jo kolme ottelua enemmän kuin SaPKo ja pistetahti joukkueella on suurinpiirtein sama. Keskinäisissä kamppailussa on TUTO voittanut pässipaidat niukasti molemmilla kerroilla, joten nyt olisi se revanssin paikka SaPKo:lla ja muutenkin ryhtiliikkeen paikka. Voitto olisi nyt enemmän kuin tärkeä. Veikkauksia!

 8)
8
Keskiviikkona saapuu sitten sarjan viimeisenä oleva Tampereen KOOVEE Talvisaloon SaPKo:n vieraaksi. Nousijajoukkue KOOVEE on ollut enimmäkseen sarjan tyvipaikalla. On kuitenkin muistettava, että SaPKo hävisi KOOVEE:lle Tampereella 2-4, tosin pässipaidat voittivat samoin lukemin sitten kotona. Joka tapauksessa on siipirikkoisen SaPKo:n lähdettävä ihan kymppiasenteella illan otteluun, eikä mitään varmoja voittoja ole. Veikkauksia!

 8)
9
Sitten saapuu Ketterä perjantainan Talvisaloon. SaPKo:lla jäi paljonkin hampaankoloon viime pelistä Imatralla, jolloin ei oikein mikään onnistunut. Voitto ehdottomana mielessä ja revanssihenki päälllä lähdetään ottamaan kolmea pistettä. Veikkauksia!

 8)
10
Kotiottelut jatkuvat sitten keskiviikkona,jolloin Talvisaloon saapuu RoKi Rovaniemeltä. RoKi on SaPKo:a viisi pistettä edellä ja yhtä sijaa ylempänä, mutta on pelannut kaksi ottelua enemmän. Ottelu on siis SaPKo:lle erittäinen tärkeä: voitteassa joukkueiden ero olisi enää 2 pistettä, mutta häviö venäyttäisi eron jo kahdeksaan pisteeseen. Kaksi edellistä otteluaan hävinneille pässipaidoille on nyt ehdottomasti se voiton paikka, koska viidesta edellisestä ottelustaan on SaPKo voittanut vain yhden, eikä kolmea ottelua olla vielä tänä kautena putkeen hävitty. Veikkauksia!

 8)
11
Nyt sitten vihdoin ja viimein pääsevät pässipaidat pelamaan kotiyleisön edessä. Neljästä vieraspeleistä tuli vain kolme pistettä tuomisiksi, joten luvattoman heikkoa on edelleen vieraspelaaminen.  Vastaan tulee lauantaina Talvisalossa edelleen kärjsessä oleva Kokkolan Hermes, ainoa joukkue, jonka SaPKo pystyi vieraskiertueella voittamaan. Hermes on nyt myös vierasreissullaan ilman voittoja, joten se varmasti tulee Talvisaloon vain voitto mielessään. Ihan se sama on ainoana mielessä myös SaPKo:lla penkin alle menneen Imatra-pelin jälkeen. Tiukka kamppailu odotettavissa ja ainakaan SaPKo:lla ei nyt luulisi asenteesta jäävän mitään puuttumaan. Veikkauksia!

 8)
12
Vierasottelut jatkuvat perjantaina vielä yhdellä ottelulla Imatralla Ketterää vastaan, ennen kuin SaPKo:lla alkaa sitten viiden ottelun kotiputki lauantaina. SaPKo voitti ensimmäisessä pelissä Ketterän kotonaan 5-1, kun taas toisessa kohtaamisessa vei Ketterä pisteet 5-2 Imatralla. Keskiviikkona otti SaPKo tärkeän voiton Kokkolassa, kun taas Ketterä häivisi katkerasti kotonaan K-vantaalle. Pässipaidat ovat pelanneet 3 ottelua Ketterää vähemmän ja ovat 5 siitä pisteen päässä, mutta voitolla päästäisiin jo aivan tuntumaan. Veikkauksia!

 8)
13
Ja sitten keskiviikkona Kokkolaan ja sarjakärjen kimppuun.  Hermeksen kausi on kulkenut lähes voitosta voittoon, tosin leki katkaisi nyt jokkueen pitkän voittoputken. SaPKo:lla on mennyt vaihtelevammin ja joukkue löytyy sarjan keskivaiheilta, mutta kaikkein vähiten otteluita pelanneena. Hermekselle ei SaPKo ole tällä kaudella hävinnyt kertaakaan, joten vaikka kotijoukkue on ennakkosuosikki, Niklas Salolla vahvistunut SaPKo ei lähde pitkälle Kokkolan reissulle helpolla häviämään, vaan voitto on ilman muuta tähtäimessä. Veikkauksia!

 8)
14
Sitten suoraa Turusta Tampereelle ja viikonlopun toinen vieraspeli. Siinä kohdataan sarjan hännillä oleva sarjanousija KOO-VEE, jolle tämän päivän tappio Joensuussa oli viides perättäinen. SaPKo on selvä ennakkosuosikki, mutta mikään voitto ei tule automaattisesti, vaan siihen pitää täysi ja ehjä työ tehdä. Ja alusta asti. Nyt nähdyn kaltaisella ylivoimasiirtelyllä ei hyvää seuraa, vaan paikoista ja tilaisuuksista on vaan ne maalit tehtävä. Mitään muuta vaihtoehtoa ei pidä edes ajatella, kuin kolmen pisteen voittoa. Veikkauksia!

 8)
15
Vuoden ensimmäinen peli on vuorossa sitten perjantainan Turussa ja TuTo:a vastaan. Vain kerran ovat joukkueet kohdanneet sarjapelissa tänä kautena ja siinä oli TuTo Talvisalossa 2-3 parempi, joten revanssa lähtevät pässipaidat hakemaan Turusta. TuTuo on sarjassa jo kolmantena ja 9 pinnaa SaPKo:a edella, mutta jo 3 ottelua enemmän pelanneena, joten teoriassa joukkueet olisivat tasoissa. Vieraspelaamiseen on SaPKo saanut ryhtiä ja toivottavasti nousujohteinen pelaaminen jatkuu Turussa ja vierasvoitot saisivat tärkeässä pelissä jatkoa. Veikkauksia!

 8)

Sivuja: [1] 2 3 ... 8