Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 12
1
Ja sitten runkosarjan vihoviimeinen koitos. Ja se kaikkein tärkein. Voitolla SaPKo ottaa varmasti kotiedun itselleen. Tasapelin tai häviön tullessa on kotietu kiinni muista tuloksista ja todennäköisesti se menetetään. Nyt on tilanne omissa käsissä. On aika voittaa kautensa jo päättävä RoKi ensimmäisen kerran tänä kautena ja lauantaina valmiina Talvisaloon. Veikkauksia!

 8)
2
TUTO saapuu lauantaina Talvisaloon suoraan Joensuusta, jossa se Itä-Suomen kiertueen aluksi hävisi Jokipojille. Kotiedun kannalta on ottelu SaPKo:lle erittäin tärkeä. Keskinäisissä otteluissa johtaa TUTO 2-1 se on voittanut molemmat ottelut kotonaan ja SaPKo kotonaan sen yhden. Eli nyt pitää kuitata ottelusarja tasoihin jälleen sillä kotivoitolla. Veikkauksia!

 8)
3
Perjantaina pässipaidat matkustavat Heinolaan Peliittojen vieraaksi. Peliitat taistelee vielä tiukasti välttääkseen karsinnat ja SaPKo:lla on vielä täydet mahdollisuudet kotietuun play-offseissa. Keskinäiset ottelut ovat SaPKo:lle 4-1. Veikkauksia!

 8)
4
Taistelu pleijareiden kotiedusta jatkuu perjantaina, kun Jokipojat saapuu ns. kuuden pisteen ottelussa Talvisaloon! Ottelu on TODELLA tärkeä pässipaidoille sekä kotiedun tavoittelussa ja asenteen ja koko pelin saamisessa raiteilleen.  Joka pelaajan pitää kantaa nyt vastuunsa ja näyttää se, miksi pässilogo on rinnassa. Se ei ole siellä koristeena. Veikkauksia!

 8)
5
Keskiviikkona matkustaa SaPKo selvästi sarjaa johtavan Ketterän vieraaksi Imatralle. Ketterä voittanut nyt jo peräti 10 ottelua peräkkäin ja keskinäiset ottelutkin ovat sille 4-1. Nyt jos koskaan on pässipitojen pelin alettava kulkemaan tulevien pleijareiden tason mukaisesti. Harhasyötöt ja tehottumuus on  vaivannut SaPKo:a ja ennen kaikkea epätasaisuus pelin sisällä. Asenne ei ole ollut aina se, mikä nyt jo pitäisi olla. Joukkueen taitotaso riittää kyllä voittamaan Ketterän, mutta kaiken on mentävä nappiin. Paljon on myös kiinni loukkaantuneiden määrästä. Sovitaan, että Ketterän voittoputki pistetään vihdoin poikki ja nyt keskiviikkona. Veikkauksia!

 8)
6
Neljän kotiottelun sarja päättyy, kun RoKi Rovaniemeltä saapuu Talvisaloon perjantaina.  Joukkue taistelee tänä kautena karsintasarjaan joutumista vastaan ollen sarjassa sijalla kymmenen 27 pistettä SaPKo:a perässä. On kuitenkin muistettava, että pässipaidat eivät ole pystyneet ottamaan vielä rovaniemeläisiltä pisteettäkään tänä kautena! Molemmilla joukkueilla on 4 ottelun voittoputki takana. Kumpi ottaa viidennen voiton peräkkäin? Veikkauksia!

 8)
7
Keskiviikkona IPK saapuu haastaamaan SaPKo:a Talvisaloon. Joukkueet ovat tasapisteissa sarjan kolmos- ja nelospaikalla. IPK:lla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna, joten pässipaidoille kyseessä on erittäin tärkeä ottelu. Miten SaPKo pärjää IPK:n venäläisiä vastaan? Veikkauksia!

 8)
8
SaPKo:n kotiottelut jatkuvat lauantaina, kun KOOVEE saapuu Talvisaloon suoraan Joensuusta, jossa se hävisi Jokipojille 6-4. Keskinäisissä peleissä on KOOVEE niskan päällä voitoin 2-1.  Se on sarjassa toisena ja SaPKo yrttää siihen pleijareiden kotietuun, eli neljänneksi vähintään. Veikkauksia!

 8)

9
Keskiviikkona kohtaa SaPKo uudelleen KeuPan, nyt kotihallissa ja aloittaa näin 4 ottelun kotiputken. Nyt olisi mahdollisuus kasvattaa pistesaldoa ja varmistaa paikkaa pudotuspelien kotiedussa. Keuruulaiset tavoittelevat varmasti samaa, joten tiukka taisto tulee. Veikkauksia!

 8)
10
Sitten lauantaina heti Keuruulle, jossa pässipaidat kohtaavat KeuPa HT:n, joka on SaPKo:a kolme pistettä jäljessä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena. Keskinäisissä kahdessa peleissä on SaPKo ollut molemmissa parempi. Nyt vaaditaan heti hereillä olemista  ja alusta asti luistin kulkemaan, ettei pitkältä tuplavierasreissulta jouduta lähtemään tyhjin käsin. Tärkeä peli. Veikkauksia!

 8)
11
SaPKo matkustaa Kokkolaan Hermestä vastaan perjantaina. Hermeksellä on melkoinen kriisi menossa, se on hävinnyt nyt peräti 8 ottelua peräkkäin ja on viimeisellä pudotuspelipaikalla, kun taas SaPKo:lla on kahdeksasta viime pelistä viisi voittoa ja se taistelee pleijareiden kotiedusta. Keskinäisissä peleissä on SaPKo voittanut kotonaan kaksi kertaa ja Hermes kotonaan kerran. Toivottavasti kokkolalaiset eivät nyt tasoita ottelusarjaa kotonaan ja katkaise vielä tappioputkeaan, vaan SaPKo ryöstää pisteet ensi kertaa Kokkolasta lauantain ilmaispelissä. Veikkauksia!

 8)
12
Sitten lauantaina vuorossa taas klassikko, kun SaPKo matkaa Mehtimäelle Jokipoikien vieraaksi ja saa mukaansa myös fanibussillisen kannattajia! Ottelu on tärkeä, sillä ottaessaan 3 pinnan voiton, karkaa SaPKo jo kuuden pisteen päähän Jokipojista, mutta jos Jokipojat voittaa suoraan, se on pässipaitojen kanssa tasapisteissä. Iso peli siis. Veikkauksia!

 8)
13
SaPKo lähtee perjantaina hakemaan revanssia Peliitoista Heinolan lammasmaisen esityksen jälkeen. Nyt pitää olla heti valmis ja ennen kaikeea asennetta täytyy löytyä. Toivoa sopii myös, että sosiaaliset maalivahtikokeilut loppuvat ja tolppien väliin tulee oma veskari. Taitoa ja vauhtia pässipaidoilla riittää kyllä, nyt vain maltti mukaan. Veikkauksia!

 8)
14
Keskiviikkona pässipaidat matkaavat Heinolaan Peliittojen vieraaksi. SaPKo on nyt hyvässä vireessä kolmen perkkäisen voiton myötä, Peliitat on hävinnyt monta peliä maalilla, mutta nyt edellisessä ottelussaan se voitti Hokin kahdella maalilla. Tänä kautena ei Peliitat ole vielä onnistunut SaPKo:a voittamaan ja nytkin on savonlinnalaisjoukkue ottelun ennakkosuosikki. Veikkauksia!

 8)
15
Lauantaina erittäin mielenkiintoinen kamppailu tulossa,  kun Jokipojat Joensuusta saapuu Talvisaloon. Joukkueet ovat samoissa pisteissä sarjassa ja molemmilla nyt hyvä vire päällä. Molemmilla on viidestä ottelusta neljä voittoa, Jokipojilla vielä neljä peräkkäistä. Keskinäisissä peleissä ovat joukkueet vuorotahtiin voittaneet toisensa, jote tasaista on ollut. Veikkauksia!

 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 12