Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SaPKolainen

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12
16
Keskiviikkona matkustavat pässipaidat Kajaaniin kohtaamaan Hokin. Hokki on sarjataulukossa peräpäässa sijalla 11 ja kaksi oistetta jumbo-RoKia edellä. Keskinäisissä matseissa on SaPKo voittanut kaksi kertaa kotona ja kerran Kajaanissa ja Hokki otti kerran jatkoaikavoiton Talvisalossa. Kajaanissa SaPKo voitto suurinumeroisest1 5-1, joten sieltä on hyviä muistoja.  Varmaan tasainen peli on odotettavissa, jossa SaPKo on ennakkosuosikki. Veikkauksia!

 8)
17
Lauantaina Vantaalla lähtee SaPKo hakemaan uutta asennetta peliin ja tekemään asioita oikein: pitää välttää tyhmiä jäähyjä ja harhasyöttöjä omassa puolustuspäässä. Silloin on pässipaidoilla täydet mahdollisuudet ottaa voitto vastustaja K-Vantaasta. Veikkauksia!

 8)
18
SaPKo aloittaa perjantaina kolmen ottelun vierasputkensa matkustamalla viikonlopuksi reissupelit Turkuun ja Vantaalle.  TUTO:lla on viiden ottelun mittainen tappioputki ja se on SaPKo:a jäljessa 2 pistettä, eli kyseessö on ns, kuuden pinnan ottelu. TUTO yrittää perjantaina vakaasti katkaista tappioputkensa ja pässipaidat taas venyttämään voittosarjaansa kolmeen otteluun.  Veikkauksia!

 8)
19
SaPKon kotiottelut jatkuvat, kun keskiviikkona saapuu KeuPa HT Keuruulta Talvisaloon. KeuPa:lla on kaksi pistettä vähemmän kuin SaPKo:lla, mutta myös kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Edellisessä kohtaamisessa Keuruulla syksyllä otti SaPKo rökälevoiton 7-3. Veikkauksia!

 8)
20
Perjantaina saapuu sitten Hermes Kokkolasta Talvisaloon. SaPKo on pelannut mollivoittoista kiekkoa koko joulukuun ja alkuvuodestakin, sillä on seitsemästä ottelusta vain yksi voitto. Kun taas Hermeksellä on menossa 4 ottelun voittoputki. Kyllä nyt "tarttis tehdä jotain" pässipaitojen leirissä! Loukkaantumiset ovat tietysti vaivanneet, mutta senkään taakse ei voi aina mennä. Maalivahtien peluuttaminen on ollut kummaliista, kun aina vaihdetaan voittava maalivahti toiseen seuravaan peliin.  Ryhtiliikkeen aika on nyt, eikä viidestoista päivä, muuten alkaa olla jo pleijaripaikkakin vaarassa. Veikkauksia!

 8)

21
Sunnuntaina saapuu K-Vantaa Talvisaloon. Vantaalaiset voittivat sarjan johdossa olevan Ketterän kotononaan perjantaina ja SaPKo katkaisi tappioputkensa ottamalla riemukkaan voiton IPK:sta Iisalmessa, oltuaan jo 0-3 tappiolla. K-Vantaalta ei pässipaidat ole tämä kautena vielä onnistunut pistettäkään ottamaan edellisessä kahdessa ottelussa, joten nyt on todella revanssin aika. Veikkauksia!

 8)
22
Perjantaina matkustaa SaPKo Iisalmeen kohtaamaan huippusyksyn pelanneen IPK:n. Joukkueella on 18 viime pelistä peräti 15 voittoa, kun taas pässipaidat ovat 7 viime pelistä voittaneet VAIN yhden ottelun ja tappioputki on jo neljän pelin mittainen. Loppuvuosi on ollut siis kaikkia muuta kuin hyvä. Tosin runsaat loukkaantumiset ovat syöneet joukkuetta. Maalinteko on viimeisissä peleissä ollut äärimmäisen tuskaista,  joten pikkuhiljaa pitäisi sen ketsuppipullon korkin irrota. Nyt pitäisi ehdottomasti perjantaina palata voittojen tielle jo itseluottamuksen ja uskottavuudenkin takia. Veikkauksia!

 8)
23
Sunnuntaina on sitten se revanssin paikka Imatralla. Lauantaina oli SaPKo pelillisesti hallitsevampi, ja muutenkin oli hyvä peli pässipaidoilta, mutta se maalinteko? Se on ollut todella vaikeaa joukkueella. Aina ei voi vedota vastustajan maalivahdin hyvyyteenkään. Kiekko pitää  saada sinne verkkoon, muuten ei näitä pelejä tulla voittamaan. Veikkauksia!
 8)
24
Ketterä-pelien veikkausten päivitys tapahtuu vasta maanantaina 30.12.19 viikonlopun matkojen vuoksi.

Ylläpito.

 8)
25
Sitten taas sorvin ääreen ja Ketterää vastaan lauantaina kotihalliin ja seuraavana päivänä Imatralle. Parannettavaa pässipaitojen pelissä löytyy viimeiseen kotiottelun (RoKi) jälkeen. Yksi syy vaisuun peliin on ollut pitkä sairaslista. Toivottavasti nyt saadaan mahdollisimman moni loukkaantunut jälleen kaukaloon. SaPKo:lla on viidestä viimeisestä ottelusta vain yksi voitto. Veikkauksia!

 8)
26
Keskiviikkona saapuu RoKi Rovaniemeltä siipirikkoisen SaPKo:n vieraaksi. Edellisen kohtaamisen Rovaniemellä voitti RoKi voittomaalikisan jälkeen, joten nyt olisi revanssin paikka. Rovaniemeläiset ovat sarjan jumbona 27 pistettä SaPKo:a perässä, joten nämä ottelut on vain SaPKo:n hoidettava  ehdottomasti. Veikkauksia!
27
Heti lauantaina bussi kohti Tamperetta ja KOOVEE:ta kohtaamaan. Tamperelaiset ovat juuri SaPKo:n takana kaksi pistettä jäljessä, mutta yhden ottelun vähemmän pelanneena, eli SaPKo:n voittaessa puhtaasti  olisi ero jo 5 pistettä, mutta KOOVEE:n voittaessa puhtaasti, se menisi pässipaitojen edelle pisteellä.  Siis tärkeä ottelu kaiken kaikkiaan tulossa. Veikkauksia!

 8)
28
Perjantaina saapuu TUTO Turusta pässipaitoja vastaan. SaPKo on pääsee yrittämään katkaista kahden ottelun tappioputkensa. Viime pelistä Hokkia vastaa jää kyllä rutkasti petrattavaa. Tänä kautena on SaPKo pelannut kerran TUTO:a vastaan Turussa ja hävisi sen jatkoajan jälkeen, joten nyt on se revanssin paikka. Veikkauksia!

 8)
29
Lauantaina saapuu Hokki Kajaanista Talvisaloon. Hokkia painaa kolmen ottelun tappioputki, kun taas SaPKo voittopuki katkesi Kokkolassa keskiviikkona. Hokin edellinen voitto SaPKo:sta löytyy kahden vuoden takaa tammikuusta ja Talvisalossa. Pässipaidat ovat selkeä ennakkosuosikki lauantain ottelussa, joka alkaa jo kello 15. Veikkauksia!

 8)
30
Keskivikkona on sarjajohtajalla SaPKo:lla taas edessä pitkä vierasmatka,  nyt Kokkolaan Hermestä vastaan. Joukkueet ovat päinvastaisessa vireessä: Hermeksellä on  neljän ottelun tappioputki päällä, kun taas pässipaidat purjehtivat neljän ottelun voittoputkessa. Kaikki putket loppuvat joskus, toivottavasti ei vielä tässä ottelussa. Veikkauksia!

 8)
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 12