Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SaPKolainen

Sivuja: 1 ... 10 11 [12]
166
Jatkavatko pässipaidat voittojen tiellä keskiviikkona Heinolassa, kun SaPKo kohtaa Peliitat? Peliitoilla on kuudesta viime ottelusta vain yksi jatkoaikavoitto, joten varmasti joukkue tulee taistelu- ja voittomielessä SaPKo:a vastaan, joka nyt saa vielä kaksi vahvstusta liigasta. SaPKo pn saanut pelinsä pikkuhiljaa kulkemaan, joten joukkueen voittaminen tulee olemaan nyt joka joukkueelle vaikeaa. Veikkauksia!

 8)
167
Nyt on sitten tänään lauantaina SaPKo:lla voittoisan Joensuun reissun jälkeen oiva revanssin paikka KeuPa HT:sta kotona Talvisalossa. Keuruulla ei SaPKo päässyt kunnolla missään  vaiheessa pelirytmiin mukaan ja tulos oli nähtävissä. Nyt pitääkin näyttää se, että eivät Mestis-mestarin taidot ole minnekään kadonneet ja pistää alusta alkaen iso pyörä päälle. Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Veikkauksia!

 8)
168
Perjantaina SaPKo matkustaa tuttuun paikkaan Mehtimäelle Jokipoikien vieraaksi. Jokipojat on aloittanut kautensa erinomaisesti ja on kärjen tuntumassa. Savonlinnastahan joukkue otti täydet kolme pistettä sillä ihan viime hetken voittomaalilla. Otteitaan parantaneella SaPKo:lla onkin nyt revanssinhaun paikka Joensuusta. Pelin alussa on oltava nyt kuitenkin heti hereillä, eikä oman pään harhasyöttöihin ole varaa. Kyseessä on ns, kuuden pisteen ottelu, josta voitto olisi nyt tärkeä. Veikkauksia!

 8)
169
Palaako SaPKo keskiviikkona voittojen tielle, kun Espoo United saapaa Talvisaloon?  United ei ole vielä voittanut yhtään vierasotteluaan, mutta Pelitat se voitto kotoan viimeksi, kun taas pässipaidat lähtivät Keuruulta tyhjin käsin. Maalinteko ei ole vieläkään lähtenyt toivotulla tavalla sujumaan, jokohan nyt keksiviikkona aukeasi? Veikkauksia!

 8)
170
Kolmen pisteen Kokkolan reissusta onkin sitten hyvä suunnata lauantaina Keuruulle, jossa SaPKo kohtaa sarjajohtaja-KeuPa HT:n. KeuPa HT on aloittanut kauden erinomaisesti ja voitti heti 5 peliä putkeen, mutta nyt on sitten tullut kaksi perättäistä häviötä. SaPKo:lla taas on kolmen ottelun voittoputki, joka nostaa itseluottamusta.  Pässipaitojen pitää kuitenkin lisätä tuntuvasti tehokkuuttaan maalipaikoissa, eikä harhasyöttöihin ole varaa, jos pisteet aiotaan Keuruulta viedä Savonlinnaan.  Taitotaso varmasti SaPKo:lla siihen riittää. Veikkauksia, olkaa hyvät!

 8)
171
Perjantaina alkaa sitten SaPKo:lla kahden ottelun vierasputki ja pohjoisen kiertue. Ensin kohdataan perjantaina Hermes Kokkolassa. Hermeksellä on kausi alkanut todella vaisuissa merkeissä: Viidestä pelaamastaan ottelusta se on hävinnyt puhtaasti kaikki, joten pässipaidat lähtevät selvänä suosikkina Kokkolan otteluun. Ilmaiseksi ei sitä ottelua kuitenkaan missään tapauksessa voiteta, joten kaikki on laitettava siellä peliin, eikä antaa kokkolalaisille nyt sitä ensimmäistä voittoaan. Veikkauksia!

 8)

172
Kotiotteluiden sarja päättyy SaPKo:lla keskiviikkona, jolloin Peli-Karhut Iisalmesta tulee pässipaitojen vieraaksi. Talvisaloon. SaPKo:lla onkin kalavelka maksettavanaan, kun Iisalmessa SaPKo joutui taipumaan viimeisellä sekunnilla. IPK on nyt hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan, kun SaPKo taas otti sarjassa ensimmäisen voittonsa. Peli luonne on nyt varmasti toinen, kun SaPKo:lta on tippunut se kuuluisa apina selästä voittotilin aukenemisen myötä. Keskiviikkona nähdään sitten, jatkaako SaPKo voittojaan?  Veikkauksia, olkaa, hyvät!

 8)PS. Veikkauksiin on korjattu päivämää oikeaksi.
173
Joko nyt? RoKi saapuu Talvisaloon lauantaina ja pässipaidoille tarjotaan voittotilin avaamista jo perjantaina ottelun pelanneiden rovaniemeläisten kustannuksella. Neljää peräkkäistä tappiota ei olisi uskottavuudenkaan kannalta varaa enää ottaa. Ja kyllä se avausvoitto sieltä nyt tulee. Veikkauksia!

 8)
174
Keskiviikkona yrittävät pässipaidat vihdoin avata pistetilin Mestiksessä. Kaksi peliä on mennyt ihnetellessä sarjan alkamista ja ja huolimattomuutta ja huonoa tuuriakin on ollut matkassa. K-Vantaa saapuu nyt Talvisaloon ja kohtaa varmasti loppuun asti taistelevan SaPKo:n, sillä nyt ei pässipaidoilla ole enää varaa jättää ratkaisua viime sekunneille, kuten ei häviöönkään. Voitto on nyt ainoa vaihtoehto. Veikkauksia!

 8)
175
Pässipaidat matkustavat lauantaina IPK:n vieraaksi Iisalmeen hakemaan kauden ensimmäistä maalia ja tietysti sitä myöten myös avausvoittoa sarjassa. Edellisen jokipoika-pelin ensimmäisen erän koomailu ei nyt tule kysymykseen, vaan täytyy alusta asti pistää rytinä päälle. IPK hävisi, ehkä hieman yllättäenkin sarja-avauksensa Rovaniemellä RoKi:lle selvästi, joten Sinkkosen porukka tulee sekin varmasti toisella asenteella peliin. Veikkaukisa, olkaa, hyvät!

 8)
176
Jälleen on uusi Mestis-kausi ja sen myötä uudet veikkaukset taas alkamassa! Avausotteluun Talvisalon Mediatili Areenalle luistelee Jokipojat Joensuusta. Suomen Cupin ottelussa SaPKo kukisti joensuulaiset 4-1, mutta harjoitusottelussa Mehtimäellä oliJokipojat taas 5-4 parempi. Tasaväkisissä merkeissä on siis menty. Nyt on kuitenkin SaPKo saanut merkittävän maalintekijänsä Rasmus Hämäläisen takaisin lainasta Kookoo:lta ja sarjapeli on aina sarjapeli, joten Jokipojat voivat varautua siihen, että pisteiden vienti Joensuuhun tulee olemaan nyt vaikeaa. Veikkauksia, olkaa hyvät!

 8)
177
SaPKo 2020 - 2021 / SaPKo:n joukkue 2018-2019
« : Elokuu 11, 2017, 11:00:05  »
Tilanne 13.06.2018:

178
SaPKo:n Mestisotteluiden veikkaukset / Veikkauksen tilanne
« : Elokuu 04, 2017, 11:18:39  »
Veikkaustilanne, ke 11.03.20:Muut nollilla.

Täysin oikea tulos ...........................................10 p
Voittaja + toisen maalit oikein...........................4 p
Oikea voittaja + oikea maaliero.........................3 p
Oikea voittaja (1X2)........................................2 p
Toisen maalit oikein.........................................1 p

Tulos on varsinaisella peliajalla.

Mestiksen pudotuspelit jäävät valitettavasti pelaamatta kaudella 2019-2020 Jääkiekkoliiton päätöksellä koronavirusepidemian takia. Joten peliveikkauksen viimeinen tilanne jää voimaan:

Voittajaksi jäi Käpylehmä, jälleen kerran. Onnittelut hänelle! Toiseksi tuli CCM ja kolmanneksi Mies Savosta. Onnittelut heillekin ja kiitos kaikille veikkaajille" Ensi kautena taas tavataan.
179
SaPKo 2020 - 2021 / Tervetuloa SaPKolaisen uudelle foorumille!
« : Elokuu 04, 2017, 08:57:15  »
Tervetuloa SaPKolaisen uudelle foorumille! Foorumi on jatkoa vanhalle foorumille, jonka versiota ei enää päivitetä ja pääosin spammien ja roskapostien takia piti asentaa erikseen uusi päivitys ja uusi foorumi. 

Valitettavasti vanhat käyttäjätunnukset eivät enää foorumilla toimi, vaan kunkin täytyy uudestaan rekisteröityä ja  luoda uusi käyttäjätunnus tänne. Vanha foorumi jää vielä linkin taakse voimaan, joten sieltä voi katsoa vanhoja viestejä ja muuta tarvittavaa.

Alkava kauden otteluveikkaus aloitetaan tällä uudella foorumilla ja foorumin  toimivuutta ja ulkonäköä parannetaan vielä ja sen jälkeen vanhalta foorumilta tehdään ohjaus suoraan tänne. Vielä kerran tervetuloa!

Ylläpito

Sähköposti: sapkolainen@sapkolainen.net

Vanha foorumi:   http://sapkolainen.net/forum
Sivuja: 1 ... 10 11 [12]