Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - SaPKolainen

Sivuja: [1] 2 3 ... 15
1
SaPKo:n kotiottelut jatkuvat, kun Kiekko-Pojat saapuu Talvisaloon. Hermes katkaisi joensuulaisten kuuden ottelun voittoputken, samoin kuin Kiekko-Espoo SaPKo:n neljän ottelun putken. Keskinäisessä ottelussa oli JoKP Joensuussa 2-4 parempi, joten revanssia pukkaa. Veikkauksia!

 8)
2
Voittoputkessa oleva SaPKo saa Talvisalossa lauantaina vastaansa Kiekko-Espoon, joka on kolmantena sarjassa; pässipaitojen ollessa yhdeksäntenä. Espoossa jäi SaPKo nollille (0-3), joten nyt on noususuunnassa menevällä SaPKo:lla revanssin paikka! Veikkauksia!

 8)

3
Tänään keskiviikkona matkustaa SaPKo Kajaaniin Pasi Räsäsen valmentaman Hokin vieraaksi. Sarjan yllättäjäjoukkue Hokki on pelannut kautta erinomaisesti ja keikkuukin sarjan kärkiosassa. Tosin joukkueelle on nyt tullut kaksi tappiota peräkkäin. SaPKo:n peli sen sijaan on alkanut pikkuhiljaa kulkemaan ja on kehittynyt koko ajan ja sillä onkin kolmen pelin voittoputki.

Lisäksi pässipaidoilla on nyt kalavelat maksettavanaan, kun se koki Hokille kotonaan 1-4 nöyryyttävän tappion. Veikkauksia!

 8)
4
Sitten lauantaina vuorossa kotiottelu, jolloin saapuu IPK Iisalmesta Talvisaloon. IPK on SaPKo:n edellä taulukossa kuudentena ja kuusi pistettä edella joukkueila ollessa sama määrä pelejä. IPK haki viimeksi Talvisalosta niukan 2-1 voiton, joten nythän on pässipaidoilla se revanssin paikka.  Veikkauksia!

 8)

Huom! Peli alkaa vasta klo 20.00.
5
Torstaina SaPKo matkustaa Tampereelle Hakametsään KOOVEE:ta vastaan. KOOVEE on pässipaitojen alapuolella tauiukossa, joten odotusarvona pitää olla voitto Savonlinnaan. Tamperelaisilla on viiden ottelun tappioputki takanaan ja sen ei nyt saa antaa katketa SaPKo:n kohdalla, varsinkin kun SaPKo on nyt pikkuhiljaa saamassa peliään käyntiin. Veikkauksia!

 8)
6
Olisiko nyt jo vihdoin voiton aika SaPKo:llakin, kun se matkustaa Keuruulle KeuPa HT:tä vastaan lauantaina? KeuPakin on kuudesta ottelustaan voittanut viisi ja on sarjan kärkipäässä.  Ei ole ollenkaan perinteiselle seuralle hyvä asia, että jo sarjan alussa juututaan sarjan peräpäähän. Jotain tarttis ihan kokonaisuutenakin tehdä. Veikkauksia!

 8)
7
Perjantaina joutuu SaPKo kovan haasteen eteen, kun 7 ottelun voittoputkessa purjehtiva Ketterä saapuu Talvisaloon. Pässipaidoilla on taas peli ailahdellut puoleen ja toiseen. On kuitenkin luvassa, että pitkään poissa ollut Matias Lainio pääsisi vihdoin kaukaloon, joten mikä olisikaan makeampaa kuin katkaista Ketterä putki. Veikkauksia!

 8)
8
Sitten lauantaina Forssaa ja FPS:aa vastaan. Forssalaiset ovat aloittaneet Mestis-kauden hienosti ja ovat suurimpia yllättäjiä. SaPKo:lla kyllä taito riittää, mutta tehoja pitää tulla lisää. Eilisella maalivahtipelillä ei ole mitään hätää. Nyt voitto Savonlinnaan! Veikkauksia!

 8)
9
Perjantaina SaPKo aloittaa sitten kahden ottelun vierasviikonlopun ja matkustaa ensin Turkuun TUTO Hockey:n vieraaksi.  TUTO hävisi tortaina Kokkolassa hermekselle jakoki näin 5:nnen perättaisen tappionsa. Näin ollen pässipaidoilla ei tule olemaan todellakaan helppoa jatkaa todennäköisesti sisuuntuneen TUTO:nm tappioputkea.  TUTO on kuitenkin sarjan hännillä, joten voitto Turussa on levänneelle SaPKo:lle täysin mahdollinen. Veikkauksia!

 8)
10
Pasi Räsäsen valmentama Hokki saapuu perjantaina Talvisaloon. Niin Hokki kuin SaPKo:kin ovat pelanneet voitto-tappio-voitto -linjalla. Hokki on kuitenkin SaPKo:a edella sarjataulukossa ja on kuulunut sarjan yllättäjiin. Odotettavissa mielenkiintoinen kamppailu. Veikkauksia!

 8)
11
Lauantaina sitten pässinutut matkaavat Iisalmeen, jossa vastaan asettuu IPK . Iisalmelaiset ovat viihtyneet sarjan kärkipäässä, joten SaPKo: n on pelattava kauden parhaimpia pelejään, jos aikoo pisteet Pohjois-Savosta kotiin tuoda. Veikkauksia!

 8)
12
KOOVEE Tamoereelta tulee perjantaina Talvisaloon. Joukkue kävi häviämässä eilen selvästi Ketterälle otttamalla neljännen peräkkäisen tappionsa. SaPKokaan ei ole noittanut kuin yhden pelin neljästä viimeisestä, joten kaksi vaatimattonasti aloittanutta joukkuetta kohtaavat. Pässipaidoille olisi voitto nyt elintärkeä uskottavuutensa  takia.. Veikkauksia!

 8)
13
Heti perään sitten lauantaina Heinolaan ja Peliittoja vastaan. Peliitoilla on yksi huilipäivä ja se on voittanut kaksi edellistä otteluaan, joten kova paikka tulee pässipaidoilla olemaan. Toivotaan, että joukkueen peli avautui nyt voiton jälkeen. Veikkauksia!

 8)
14
Perjantaina saapuu sitten Hermes Kokkolasta Talvisaloon. Sekin in aloittanut Mestiksen yhtä vaisusti kuin SaPKo:kin ja molemmat kaipaavat nyt kipeäst voittoja. Molemmilla kun on kaksi peräkkäistä tappiopeliä takanaan.  Nyt pitää pässipaitojen muistaa, että peli alkaa heti alkuvihellyksestä, ei vasta kolmannessa erässä. Veikkauksia!

 8)
15
Lauantaina pässipaitojen vieraaksi saapuu Roki Rovaniemeltä. Joukkue pelasi eilen Joensuussa Kiekko-Poikia vastaan ja kärsi suurinumeroisesti tappion. Vain yhden voiton ottanut SaPKo on ollut tehoton varsinkin ylivoimapelissä, jota sille Espoossa tarjottiin yllin kyllin, mutta tuloksetta. Nyt pitäisi ehdottomasti voitto ottaa, jotta ei jäädä sarjan tyvipäähän. Veikkauksia !

 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 15